Kwartiernoord

KOKEN & ETEN

KOKEN & ETEN

Laat je verwennen tijdens een walking dinner of steek zelf de handen uit je mouwen tijdens een kookworkshop. Lees verder>>

Het kloppend hart van Kwartier Noord is de hypermoderne open keuken. Vanuit het restaurant of de loungehoek kunnen de gasten letterlijk een kijkje nemen in de keuken, of zelf koken in kleine of grote gezelschappen. Voor kleine gezelschappen verzorgt het keukenteam van Kwartier Noord private dinners in de intieme Suite. Deze Suite is gelegen in het voorhuis van de oude boerderij en is het huiskamer restaurant van Kwartier Noord voor kleine diners. De ruimte heeft haar eigen open haard en openslaande deuren naar het prive terras met veranda.

Voor grote gezelschappen verzorgt Kwartier Noord walking dinners onder het dak van de oude stins met imposante binten. Of een feestelijke zomer of winter BBQ vanuit de grote buitenkeuken met houtgestookte pizza oven. Kortom: Kwartier Noord heeft verschillende mogelijkheden voor kleine & grote gezelschappen in een bijzonder sfeer.


 eggs family seven 800x420 1

 

images

 

Lunch Workshop

Lunch Workshop

Laat de broodtrommel maar in de tas. Een lunch workshop is de ideale activiteit om de dag te onderbreken. Lees verder>>

Het kloppend hart van Kwartier Noord is de open keuken. Na een welkomst woordje van onze kok worden de recepten van de 3-gangen lunch uitgereikt aan de gasten. Onder professionele begeleiding gaan de gasten in kleine teams aan de slag met de voorbereiding van de lunch.  Ieder groepje kookt een onderdeel van de lunch. Na ongeveer 45 minuten wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen gaat iedereen gezamenlijk aan tafel genieten van de kookprestaties. Deze workshop is inclusief professioneel keukenteam, volledige bediening voor het uitserveren van de drankjes en de couverts plus een afwasser in de spoelkeuken.

Broodtrommel01a Lunch Workshop
- 3-gangen lunch workshop aanvang 12.00 uur, minimaal 14 personen

- 3-gangen lunch workshop, tarief vanaf € 34,50 p.p.

- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip: We werken met een minimaal aantal deelnemers van 14 personen maar voor wie een keer met vriend of vriendin wil koken organiseert Kwartier Noord regelmatig kook workshops met open inschrijving. Houd onze agenda in de gaten! eggs family seven 800x420 1  

images

Borrel Workshop

Borrel Workshop

Een dynamische borrel waar de gasten tijdens de borrel zelf diverse fingerfood hapjes bereiden. Lees verder>>

De gasten worden ontvangen in de kookstudio. Tijdens de borrel workshop worden vijf verschillende fingerfood hapjes bereidt onder leiding van onze keukenbrigade. Aansluitend kunnen de hapjes genuttigd worden tijdens een gezellige borrel.  De workshop met borrel kunnen we verzorgen van 15.30 uur tot 17.30 uur of tussen 20.00 uur tot 22.00 uur met een minimaal aantal deelnemers van twintig personen.

wijnglas01a Borrel Workshop
- Borrel workshop aanvang 15.30 uur of 20.00 uur, minimaal 20 personen

- Borrel workshop incl. drankenarrangement, tarief vanaf € 29,50 p.p.

- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip: Als toevoeging aan de borrel workshop kunnen we een Cocktail Shaken Workshop verzorgen. Tijdens deze workshop gaan we niet alleen mixen en shaken, maar vertellen we ook over de tips en tricks van het bartender werk! Kwartier Noord heeft altijd leuke suggesties voor iets speciaals. eggs family seven 800x420 1  

images

Kook Workshop

Kook Workshop

De unieke kookstudio van Friesland. Binnen of buiten koken, keuze uit 3-gangen of 4-gangen workshops. Lees verder>>

Na een welkomst woordje van onze kok(s) worden de recepten van het te koken menu uitgereikt. Onder professionele begeleiding gaan de gasten in kleine teams aan de slag met de voorbereidingen van het menu aan de twee grote kookeilanden. Het menu wordt in de keuken verdeeld in de diverse te koken gerechten. Ieder groepje kookt een onderdeel van het menu. De recepten, extra informatie over ingredienten en de te gebruikte kooktechnieken kan ieder groepje nalezen op een eigen tablet in de keuken. Uiteraard bestaat er voldoende gelegenheid om een drankje te drinken en elkaars kookkunsten te bekijken.

Afbeelding kok op locatie Kook Workshop
- 3-gangen workshop aanvang 16.30 uur, minimaal 14 personen
- 4-gangen workshop aanvang 18.30 uur, minimaal 14 personen

- Kook workshop, tarief 3-gangen vanaf € 47,50 p.p.

- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

- Kook workshop, tarief 4 gangen vanaf € 55,00 p.p.
- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip:
Wat is er leuker dan op een zomerse dag of misschien wel hartje winter in de twee sfeervolle buiten keukens van Kwartier Noord te koken met Big Green Egg BBQ's en houtgestookte pizza oven. Kwartier Noord heeft altijd leuke suggesties voor iets speciaals.

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

Buiten Koken

Buiten Koken

Buiten koken in de buiten keuken met Big Green Egg BBQ's, houtgestookte pizza oven en prachtig uitzicht. Lees verder>>

Kwartier Noord heeft twee buiten keukens geschikt voor kleine gezelschappen maar ook groepen tot 20 personen. Wat is er leuker dan in de zomer heerlijk buiten te koken of hartje winter met de stoere Big Green Egg BBQ's een heerlijke maaltijd bereiden.

pizza01a Pizza Workshop
Leer zelf een overheerlijke pizza te maken in een authentieke houtoven. Naast de pizza's bereiden we een frisse salade en heerlijk dessert. Kortom een eenvoudig diner maar bijzonder leuk gezellig en lekker informeel. Wanneer de temperatuur te fris is, zal er binnen worden gedineerd aan lange tafels welke feestelijk zijn gedekt met flessen tafelwater en huiswijn.

- Pizza Workshop, tarief vanaf € 39,50 p.p. (min 14 pers.)
- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Afbeelding catering op locatie Antipasti Workshop plus 2-gangen diner
De deelnemers gaan kort aan de slag met de bereiding van enkele leuke antipasti gerechten. Even met een schort om de nek en een glas wijn of biertje gezellig en informeel de mouwen opstropen. Vervolgens gaat men aan tafel en serveert onze chef een verrassend 2-gangen menu op basis van seizoensproducten. Kortom niet een hele uitgebreide kookworkshop maar wel voor aanvang van het diner even gezellig een antipasti bereiden als verrassende start voor een gezellige avond.

- Antipasti Workshop + diner, tarief vanaf € 59,50 p.p. (min 14 pers.)
- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

big green egg 02  Big Green Egg Workshop
Een volledig diner bereiden op de Big Green Egg BBQ. Een kermaische BBQ waarop we de leukste gerechtjes bereiden voor een 3-gangen diner.  Onder professionele begeleiding gaan de deelnemers in kleine teams aan de slag met het bereiden van de diverse gerechten in de buitenkeuken.

- Big Green Egg Workshop, tarief vanaf € 59,50 p.p. (min 14 pers.)
- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip: Barista workshop. U wilt op een leuke manier kort even uw bijeenkomst onderbreken? Onze barista workshop is een leuk uurtje stoeien achter de bar met onze Italiaanse Vibiemme espressomachine. eggs family seven 800x420 1  

images

Kook Entertainment

Kook Entertainment

Kook entertainment is meer dan alleen koken. Het is een avond met een missie, opdracht of gewoon fun. Lees verder>>

De open keuken en het trendy restaurant maken Kwartier Noord tot een uniek plekje om met grotere gezelschappen een bijzondere avond te creëren. Natuurlijk draait alles om eten en gezelligheid maar dan net even anders. Kortom: een avond waar lang over zal worden nagepraat.

Kook entertainment Mijn Tent is Top Workshop
Gooi het eens over een hele andere boeg. Gedurende de avond echt alles van A t/m Z zelf verzorgen met uw eigen team. Dit alles onder supervisie van onze gastvrouw en chef-kok. Eventueel kunt u gasten uitnodigen zoals extra collega’s. Kortom run een avond uw eigen tent trakteer uw gasten op een overgetelijke avond.

- Mijn Tent is Top Workshop, tarief vanaf € 55,00 p.p.

- Informeer naar onze maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

karaokworkshop Karakook Workshop
Een 4-gangen kookworkshop onder leiding van onze chef en met begeleiding van onze Pianoman. Tussen de gangen van het diner door kunnen enthousiastelingen hun zangkunsten vertonen. Na het diner gaat het dak eraf! Een avond vol zang, heerlijk eten en vollop gezelligheid.

- Karakook Workshop, tarief vanaf € 55,00 p.p.

- Informeer naar onze maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

De Smaak van Black Box Workshop
De ingrediënten liggen op de werkbanken klaar maar nu moet er nog iets bereid worden zonder receptuur. Onze chef is de vraagbaak. “Teamwork & improvisatie” staat deze avond centraal! Wie kent het niet? "Ready Steady Cook". Verbaas uw zelf met uw eigen verborgen talenten.

- Black Box Workshop, tarief vanaf € 55,00 p.p.

- Informeer naar onze maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip: Tapas workshop + Dance clinic. Onder professionele begeleiding leert u in deze workshop verschillende tapas bereiden. Tijdens het diner onderbreken we de avond met een dance clinic salsadans. Een leuke en vrolijke avondinvulling.

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

Big Green Egg Barbecue

Big Green Egg Barbecue

Een zomer of winter BBQ in onze buiten keuken. Kwartier Noord is Big Green Egg Experience Centre. Lees verder>>

het menu wordt bereid in de buitenkeuken door onze keukenbrigade. Het zijn toegankelijke en verrassende BBQ gerechtjes bereid met uitsluitend verse ingrediënten. Als het weer het toelaat kan er buiten op het terras op een hele informele wijze worden gedineerd. De koks staan aan de BBQ en men kan letterlijk over de schouder van onze keukenbrigade meekijken.

Wanneer de temperatuur te fris is, zal er binnen worden gedineerd aan feestelijk gedekte lange tafels. Indien gewenst kunnen we de gerechten van de BBQ aan tafel uitserveren op dezelfde wijze als een Italiaans of Tapas diner. Kortom voldoende mogelijkheden en ideaal in combinatie met onze outdoor activiteiten!

big green egg 02  Big Green Egg BBQ
- Big Green Egg Barbecue, tarief vanaf € 29,50 p.p.
- Informeer naar onze arrangementen i.c.m. outdoor activeiten of grote gezelschappen

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

Restaurant Weekend

Restaurant Weekend

Kwartier Noord verzorgt elke kwartaal een weekend lang een bijzonder diner onder leiding van onze chef-kok. Lees verder>>

Laat u verrassen op deze avond en maak keuze uit een 3-, 4-, 5- of 6-gangen verrassingsdiner in een bijzondere sfeer. Zoals u van ons gewend bent een avond net even anders dan anders.

Reserveer uw eigen tafel via 0513-541977 of info@kwartiernoord.nl

Restaurant Weekend diner (nog geen nieuwe data beschikbaar)
- 3-gangen verrassingsdiner € 37,50 p.p.
- 4-gangen verrassingsdiner € 44,50 p.p.
- 5-gangen verrassingsdiner € 52,50 p.p.
- 6-gangen verrassingsdiner € 59,50 p.p.
- Uiteraard hebben we een speciaal wijnarangement passend bij het Restaurant Weekend diner.

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

Walking Dinners

Walking Dinners

Een walking dinner past geheel in de sfeer van de locatie van Kwartier Noord. Informeel en ongedwongen! Lees verder>>

Het walking dinner heeft een informeel karakter. Er wordt niet aan grote tafels gedineerd, maar iedereen kan tijdens het diner zitten of staan waar men wil. De gerechtjes zullen door onze bediening worden uitgeserveerd op dienbladen en bestaan uit feestelijke minigerechtjes welke op verrassende wijze gestyled en gepresenteerd worden.

Het diner word door onze keuken uitsluitend bereid met verse ingredienten en we geven uitleg aan de gasten over de verschillende gerechten. Het walking dinner is een leuke manier om de gasten te verrassen met allerlei culinaire gerechtjes gedurende de avond. Het diner past geheel in de sfeer van de locatie van Kwartier Noord en biedt veel gelegenheid om te kletsen en te genieten.

Afbeelding Walking Dinner  Walking Dinner
- 6-gangen walking dinner, minimaal 30 personen
- 8-gangen walking dinner, minimaal 30 personen

- Walking Dinner, tarief vanaf € 34,50 p.p.

- Informeer naar ons maatwerk tarieven i.c.m. vergaderen of grote gezelschappen

Tip: Wat dacht u van een Street Food lunch of dinner. Het zijn geen fast food gerechtjes, nee we serveren diverse Street Food gerechtjes bekend van over de gehele wereld. De gerechtjes worden bereidt door ons keuken team met verse ingredienten. Kwartier Noord heeft altijd leuke suggesties voor iets speciaals.

 

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

BGE Webshop

BGE Webshop

Kwartier Noord is Big Green Egg Experience Centre en official dealer voor Big Green Egg. Bezoek onze webshop>>

Kwartier Noord voert het totale assortiment van Big Green Egg. Op locatie hebben we de diverse modellen op voorraad van Mini, MiniMax t/m Large. Uiteraard hebben we ook de meest verkochte accessoires op voorraad en kunt u alles bestellen via onze webshop.

Big Green Egg Webshop

 

 eggs family seven 800x420 1  

images

Contact

Contact

W.A. Nijenhuisweg 7
8455 JS Katlijk (Frl)
T. 0513-541977
E. info@kwartiernoord.nl

Routebeschrijving
Vrijwaring & Privacy
Algemene Voorwaarden

Voor een voorstel op maat kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09.30 uur en 20.00 uur van maandag t/m zaterdag. Uiteraard ontvangen wij u graag op onze locatie voor een persoonlijke rondleiding en gesprek om de vele mogelijkheden met u door te spreken.

 

 eggs family seven 800x420 1  

images