Kennis Games

Kwartier Noord heeft diverse spel activiteiten welke we zelf verzorgen op onze eigen locatie of in de directe omgeving van Kwartier Noord. De Kennis Games zijn spel activiteiten met een Smartphone of Tablet en professionele begeleiding waarbij de deelnemers in teams tegen elkaar spelen. Elke spel heeft zijn eigen kenmerken, bijvoorbeeld geschikt voor binnen of juist voor buiten. Uitdagend met lastige opdrachten en puzzels of juiste een combinatie van kennis over actualiteiten, muziek en andere wetenswaardigheden. Elke spel is geschikt voor een tijdsduur van +/- 1.5 uur t/m +/- 2.5 uur. Kortom diverse activiteiten voor elk wat wils.

Kennis Games

Leonardi Da Vinci Spel

Met tablets, QR-codes en een boeiende verhaallijn speelt u dit online spel. De locatie van Kwartier Noord verbergt vele aanwijzingen. Elk team probeert de code te kraken door het oplossen van typische Da Vinci berekeningen, puzzels en het ontrafelen van doordenkers. Een spel dat de hersenpan zal laten kraken!

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 345,-
– Extra personen, € 25,00 p.p.

Boer Verstand Game

Formeer een all-round team want met behulp van tablet en met een spelleider moet men opdrachten uitvoeren. Wie weet antwoord op de meest uitlopende vragen over het platteland? U speelt het spel tegen de andere teams en handigheid, kennis en boerenverstand zijn onmisbaar! Een verrassend leuk spel waar veel zal worden gelachen.

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 345,-
– Extra personen, € 25,00 p.p.

The Company Game

U levert 100 meerkeuze vragen aan welke door Kwartier Noord worden ingeladen in het spel the company game. Het spel wordt gespeeld op een stuk weiland. Met een smartphone kunnen teams de vragen oplossen, codes invoeren en zoveel mogelijk fictieve aandelen kopen om bedrijven uit het spel te kunnen overnemen/kopen. Wat is er leuker om vragen over uw eigen bedrijf of organisatie te verwerken in dit spel.

– Start tarief 20 personen, prijs € 595,-
– Extra personen, € 25,00 p.p.

180 seconds

Ga de competitie aan! Doe, denk, kennis en een beetjes geluk zijn nodig om elke opdracht binnen 180 seconden te volbrengen. Welk team is tactisch, slim, sterk en het best opgewassen tegen de concurentie en natuurlijk de zandloper.

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 345,-
– Extra personen, € 25,00 p.p.

Pub Quiz

Samen met de collega’s de kennis van de belangrijke en onbelangrijke zaken van het leven testen in de vorm van een quiz. Alles komt voorbij, van geschiedenis tot muziek, van sport tot literatuur en van cultuur tot amusement. Uiteraard inclusief professionele Quiz Master.

– Pub Quiz incl. 4 spelrondes min. 25 – max. 50 pers. € 975,-

Andere leuke suggesties

Speciaal Zomer Arrangement Spel + Diner

Speciaal Winter Arrangement Spel + Diner

de leukste kennis games, vóór, tijdens of na uw vergadering of diner.

Teamwork activiteiten geschikt voor zowel zomer als winter

Een aantal activiteiten waar u echt van het hiem bent.

Engelstalige activiteiten voor internationale gezelschappen

Feestarrangementen met hapjes, drankjes en Huis DJ

Proef de sfeer