On The Move

Kwartier Noord heeft verschillende On The Move activiteiten. Van een GPS avond dropping in het Katlijker Schar met bij terugkomst een gezellige afsluiting bij de open haard tot een verrassend leuke Kick Bike Steptocht met GPS opdrachten door  het prachtige Oranjewoud. Eventueel kunnen we ook wisselprogramma samenstellen waarbij er een combinatie wordt gemaakt met andere activiteiten van Kwartier Noord.

On The Move

Step/Fietstocht

Met behulp van een GPS-kompas en smarthone leggen de deelnemers een prachtige route af in Oranjewoud. Het kompas geeft slechts de afstand en de richting aan. Via de Smartphone lost u online opdrachten op. Kortom: samen zoeken en puzzelen naar de juiste koers inclusief fiets of step.

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 250,-
– Extra personen, € 19,50 p.p.

GPS Avond Dropping

Een beetje spanning en sensatie? Kies dan voor onze avonddropping. Door middel van een GPS-kompas en met opdrachten via een smartphone kunt u de weg naar Kwartier Noord terugvinden. Bij terugkomst wordt u ontvangen bij een warme open haard met een heerlijke kruidenbitter.

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 295,-
– Extra personen, € 19,50 p.p.

Segway Tour

Balancerend op twee wielen gaat u, onder begeleiding van een instructeur, op pad in de prachtige omgeving van Katlijk en Oranjewoud. Een bijzondere ervaring waar veel zal worden gelachen. Met natuurlijk ook tijd voor een drankje op een terrasje! We hebben ook een speciaal Segway Wissel arrangement voor grote gezelschappen.

– Start tarief t/m 10 personen, prijs € 1050,-
– Extra personen, € 74,50 p.p.

Tour Back to Basic 2CV

Beleef het unieke 70’er jaren gevoel in een Citroen 2CV! Met vier personen per eendje gaat u genieten van Friese landweggetjes en spelenderwijs zult u met een ouderwetse wegenkaart uw doel bereiken!

– Tarief per auto, prijs € 275,-
– Per dagdeel

Andere leuke suggesties

Speciaal Zomer Arrangement Spel + Diner

Speciaal Winter Arrangement Spel + Diner

de leukste kennis games, vóór, tijdens of na uw vergadering of diner.

Teamwork activiteiten geschikt voor zowel zomer als winter

Een aantal activiteiten waar u echt van het hiem bent.

Engelstalige activiteiten voor internationale gezelschappen

Feestarrangementen met hapjes, drankjes en Huis DJ

Proef de sfeer