Winter Arrangement

– Arrangement op basis min. 20 pers, prijs € 55,00 p.p.
– Spel + Diner (stamppotjes buffet of drie gangen bistro diner)

Programma:
15:00 uur Ontvangst Katlijker Schar
15:30 uur Start Indoor Game naar keuze*
18:00 uur informeel Buffet of Bistro diner
(Tijdsplanning aan te passen naar avondprogramma)

Indoor game naar keuze*:

– Meerprijs Big Green Egg winter BBQ diner, € 3,50 p.p.
– Meerprijs voor gezelschappen kleiner dan 20 personen, € 4,50 p.p.
– Eventueel ook in de avond te boeken. Ontvangst 18:00 uur.

GPS Avond Dropping*

Een beetje spanning en sensatie? Kies dan voor onze avonddropping. Door middel van een GPS-kompas en met opdrachten via een smartphone kunt u de weg naar Kwartier Noord terugvinden. Bij terugkomst wordt u ontvangen bij een warme open haard met een heerlijke kruidenbitter.

Levend Stratego*

Katlijk heeft een bijzondere historie. De Friezen hebben in 1672 de bisschop van Münster tegengehouden in dit dorpje. Met dit spel gaat u op zoek naar de Bisschop en zijn leger welke zich hebben verschanst in de bossen. Teams spelen tegen elkaar met GPS en Smartphones. Wie kan de meeste fictieve personen uit het verleden vinden?

Zeeslag*

Wie kent het niet, Zeeslag! Dit keer speelt u het op een prachtig stuk weidegebied in Katlijk. Met GPS en Smartphones speurt elk team naar coordinaten in het weiland. Met een slimme tactiek verovert u de wereldzeeen en bent u de andere teams te slim af!

180 seconds*

Ga de competitie aan! Doe, denk, kennis en een beetjes geluk zijn nodig om elke opdracht binnen 180 seconden te volbrengen. Welk team is tactisch, slim, sterk en het best opgewassen tegen de concurentie en natuurlijk de zandloper.

Geheim van Katlijk*

Met behulp van een handzaam GPS-kompas, snelle communicatie per smartphone en een moordossier verkent u in een kleine onderzoeksteams de omgeving. De omgeving verbergt vele aanwijzingen over een dramatische misdaad. Kortom wie lost deze oude misdaad op en is de andere teams te slim af!

The Box*

Teams spelen tegen elkaar via een tablet. Elk team heeft een zuil met boxen welke gevuld zijn met vragen en opdrachten. Van kennisvragen tot doe opdrachten. De professionele spelleider geeft aanwijzingen. Wie lost alles op binnen de tijd? Een spel waar iedereen fanatiek van wordt!

Wie is de Mol*

Wie kent het niet! Je vervult diverse opdrachten met een team maar één van je teamleden is een verrader en saboteur. In de prachtige omgeving van Kwartier Noord ga je opdrachten en kennis vragen oplossen. Ontmasker de Mol!

Kick Bike Step/Fietstocht*

Met behulp van een GPS-kompas en smarthone leggen de deelnemers een prachtige route af in Oranjewoud. Het kompas geeft slechts de afstand en de richting aan. Via de Smartphone lost u online opdrachten op. Kortom: samen zoeken en puzzelen naar de juiste koers inclusief fiets of step.

Building The Bridge*

Een spelactiviteit geheel in de geest van teambuilding oftewel samenwerking. De opdracht is het bouwen van een brug met palen van 2.5 meter lang. De brug moet echter 3.5 meter overspanning hebben, uiteindelijk dient er een Quad overheen te rijden! Elk team bereidt een ontwerp en een presentatie voor. De teams kiezen 1 ontwerp uit en gaan dat samen bouwen.

Andere leuke suggesties

Speciaal Zomer Arrangement Spel + Diner

Speciaal Winter Arrangement Spel + Diner

de leukste kennis games, vóór, tijdens of na uw vergadering of diner.

Teamwork activiteiten geschikt voor zowel zomer als winter

Een aantal activiteiten waar u echt van het hiem bent.

Engelstalige activiteiten voor internationale gezelschappen

Feestarrangementen met hapjes, drankjes en Huis DJ

Proef de Sfeer