Zomer Arrangement

– Arrangement op basis min. 20 pers, prijs € 50,00 p.p.
– Spel + BBQ diner

Programma:
15:00 uur Ontvangst
15:30 uur Start Outdoor Game naar keuze*
18:00 uur Start Big Green Egg BBQ diner
(Tijdsplanning aan te passen naar avondprogramma)

Outdoor game naar keuze*

– Meerprijs voor gezelschappen kleiner dan 20 personen, € 5,00 p.p.
– Eventueel ook in de avond te boeken. Ontvangst 18:00 uur.
– Eventueel Big Green Egg BBQ diner te vervangen door Buffet diner

Boer Verstand Game*

Formeer een all-round team want met behulp van tablet en met een spelleider moet men opdrachten uitvoeren. Wie weet antwoord op de meest uitlopende vragen over het platteland? U speelt het spel tegen de andere teams en handigheid, kennis en boerenverstand zijn onmisbaar! Een verrassend leuk spel waar veel zal worden gelachen.

Leonardi Da Vinci Spel*

Met tablets, QR-codes en een boeiende verhaallijn speelt u dit online spel. De locatie van Kwartier Noord verbergt vele aanwijzingen. Elk team probeert de code te kraken door het oplossen van typische Da Vinci berekeningen, puzzels en het ontrafelen van doordenkers. Een spel dat de hersenpan zal laten kraken!

GPS Avond Dropping*

Een beetje spanning en sensatie? Kies dan voor onze avonddropping. Door middel van een GPS-kompas en met opdrachten via een smartphone kunt u de weg naar Kwartier Noord terugvinden. Bij terugkomst wordt u ontvangen bij een warme open haard met een heerlijke kruidenbitter.

Zeeslag*

Wie kent het niet, Zeeslag! Dit keer speelt u het op een prachtig stuk weidegebied in Katlijk. Met GPS en Smartphones speurt elk team naar coordinaten in het weiland. Met een slimme tactiek verovert u de wereldzeeen en bent u de andere teams te slim af!

180 seconds*

Ga de competitie aan! Doe, denk, kennis en een beetjes geluk zijn nodig om elke opdracht binnen 180 seconden te volbrengen. Welk team is tactisch, slim, sterk en het best opgewassen tegen de concurentie en natuurlijk de zandloper.

Levend Stratego*

Katlijk heeft een bijzondere historie. De Friezen hebben in 1672 de bisschop van Münster tegengehouden in dit dorpje. Met dit spel gaat u op zoek naar de Bisschop en zijn leger welke zich hebben verschanst in de bossen. Teams spelen tegen elkaar met GPS en Smartphones. Wie kan de meeste fictieve personen uit het verleden vinden?

Building The Bridge*

Een spelactiviteit geheel in de geest van teambuilding oftewel samenwerking. De opdracht is het bouwen van een brug met palen van 2.5 meter lang. De brug moet echter 3.5 meter overspanning hebben, uiteindelijk dient er een Quad overheen te rijden! Elk team bereidt een ontwerp en een presentatie voor. De teams kiezen 1 ontwerp uit en gaan dat samen bouwen.

Geheim van Katlijk*

Met behulp van een handzaam GPS-kompas, snelle communicatie per smartphone en een moordossier verkent u in een kleine onderzoeksteams de omgeving. De omgeving verbergt vele aanwijzingen over een dramatische misdaad. Kortom wie lost deze oude misdaad op en is de andere teams te slim af!

The Box*

Teams spelen tegen elkaar via een tablet. Elk team heeft een zuil met boxen welke gevuld zijn met vragen en opdrachten. Van kennisvragen tot doe opdrachten. De professionele spelleider geeft aanwijzingen. Wie lost alles op binnen de tijd? Een spel waar iedereen fanatiek van wordt!

Wie is de Mol*

Wie kent het niet! Je vervult diverse opdrachten met een team maar één van je teamleden is een verrader en saboteur. In de prachtige omgeving van Kwartier Noord ga je opdrachten en kennis vragen oplossen. Ontmasker de Mol!

Kick Bike Step/Fietstocht*

Met behulp van een GPS-kompas en smarthone leggen de deelnemers een prachtige route af in Oranjewoud. Het kompas geeft slechts de afstand en de richting aan. Via de Smartphone lost u online opdrachten op. Kortom: samen zoeken en puzzelen naar de juiste koers inclusief fiets of step.

GPS Avond Dropping*

Een beetje spanning en sensatie? Kies dan voor onze avonddropping. Door middel van een GPS-kompas en met opdrachten via een smartphone kunt u de weg naar Kwartier Noord terugvinden. Bij terugkomst wordt u ontvangen bij een warme open haard met een heerlijke kruidenbitter.

Andere leuke suggesties

Speciaal Zomer Arrangement Spel + Diner

Speciaal Winter Arrangement Spel + Diner

de leukste kennis games, vóór, tijdens of na uw vergadering of diner.

Teamwork activiteiten geschikt voor zowel zomer als winter

Een aantal activiteiten waar u echt van het hiem bent.

Engelstalige activiteiten voor internationale gezelschappen

Feestarrangementen met hapjes, drankjes en Huis DJ

Proef de sfeer