Deze workshop is inclusief een drankenarrangement bestaande uit frisdrank, huiswijn, pils en 0%. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen mits 3 dagen vooraf aan de workshop gecommuniceerd.
| Namiddag programma: | Avond programma: |
| 16.15 uur, ontvangst/inloop | 18:15 uur, ontvangst/inloop |
| 16.30 uur, start antipasti workshop | 18:30 uur, start antipasti workshop |
| 17.30 uur, einde workshop/borrel | 19:30 uur, einde workshop/borrel |
| 17:30 uur, start 2-gangen diner | 19.30 uur, start 2-gangen diner |
| 19.30 uur, afsluiting | 21.30 uur, afsluiting |
– Informeer telefonisch naar de beschikbare data via 0513-541977.
– Indien de datum beschikbaar is, kunnen wij deze voor u in optie plaatsen.
– Vervolgens kunt u de reservering definitief maken via de button “Reserveer”.
– De betaling verloopt via iDeal.
– De webshop toont het opstart/minimum tarief. U kunt het aantal personen aanpassen naar boven.
– Na betaling ontvangt u binnen 24 uur een “Opdrachtbevestiging” plus toegang tot onze “Online Planner”.
– Via de “Online Planner” kunt u tot 3 dagen voor aanvang dieetwensen plus het definitief aantal gasten doorgegeven/aanpassen.
– Het definitief aantal gasten, zoals opgegeven in de “Online Planner”, wordt op de dag van reservering verrekend/gecrediteerd via een eindfactuur.
Wij zijn Big Green Egg dealer voor Friesland. Uiteraard maken wij gebruik van de Big Green Egg BBQ’s in de kookstudio en de buiten keuken.
| All in arrangement Antipasti Workshop + 2-gangen Diner |
|
€ 90,00 p.p. |
|
| programma, start 16.30 uur | |
| min. 10 personen |
| All in arrangement Antipasti Workshop + 2-gangen Diner |
|
€ 90,00 p.p. |
|
| programma, start 18.30 uur | |
| min. 10 personen |
| Borrel + Friese tapas plank Extra bij te boeken |
|
€ 9,50 p.p. |
|
| start met borrel, ontvangst 16.00 uur | |
| min. 10 personen |
| Borrel + Friese tapas plank Extra bij te boeken |
|
€ 9,50 p.p. |
|
| start met borrel, ontvangst 18.00 uur | |
| min. 10 personen |